OM

Jeg er skuespiller og sanger og har bevæget mig rundt på den store palette af musik, teater og film gennem de sidste 25 år. Kunsten har altid været en del af mit DNA. Jeg har været med i et hav af musicals og flere bands. Jeg har haft mine egne jazz bands og udgivet et par plader. I london fik jeg den store oplevelse at være med som kor på Elton John's Uk touré og arbejde med div teaterstykker og film projekter, inden jeg flyttede tilbage til Danmark. Jeg har dubbet tegnefilm og speaket på alt hvad der speakes kan i de sidste 20 år. Senest er jeg blevet den nye officielle stemme på Metroen. 


Jeg har siden 2006 været fast skuespiller på Crazy Christmas Cabaret, som spiller i Tivolis Glassal hvert år. London Toast Theatre er blevet til min lille teater familie. Jeg elsker at være en del af det engelske hold af skrub skøre skuespillere, hvor komikken og den sorte humor får befriende frit spil.


Jeg har gennem mit liv boet en del i udlandet. Jeg gik i skole Luxenborg og Tyskland, og tog i starten af 0'erne til London for at videreuddanne mig som skuespiller, og arbejde med teater og film i byen. Jeg elsker at rejse og taler flydende engelsk og tysk.


Pt har jeg lige udgivet en swingende glad julesang, og 1. Juledag er der premiere på Pixars nye tegnefilm Soul, hvor jeg spiller en større rolle.